Kuinka asentaa siirtokytkin generaattoriisi (2024)

Kuinka asentaa siirtokytkin generaattoriisi (1)

Siirtokytkin on generaattorisi arvokas ominaisuus. Ilman sitä kotisi generaattori on vain kallis nurmikon koriste. Ajattele siirtokytkintä työkaluna, jonka avulla generaattorisi virtaa joko kotisi pääsähköpaneelin sähkökatkaisimiin tai niistä.

Generaattorin siirtokytkimen asennuksen valitseminen itse voi olla halvempaa kuin sähköasentajan palkkaaminen, mutta se vaatii vakavia sähköalan tuntemuksia ja taitoja. Jos sinulla ei ole ammatillista kokemusta sähköasentajan tehtävistä, suosittelemme ulkopuolisen avun palkkaamista.

Olemme luoneet tämän hyödyllisen oppaan kaikille, jotka haluavat asentaa generaattorin siirtokytkimen kannettavaan generaattoriinsa.

Voitko asentaa generaattorin siirtokytkimen itse?

Puhutaan norsulle huoneessa!

Teetkö itse tai kutsutko ammattilaisen siirtokytkimen asennukseen, voit päättää itse. Huomaat, että asennuksen vaikeus riippuu taitosi tasosta. Generaattorin siirtokytkimen asentaminen on kuitenkin tyypillisesti valtuutetun sähköasentajan työ, koska se vaatii tietoa sähköjohdoista, sähköjärjestelmistä ja kykyä noudattaa ohjeita. Sama koskee lukitussarjan käsittelyä.

Sinun on myös osattava käyttää työkaluja, kuten ruuvimeisseliä, jakoavaimia ja pihtejä. Asennusprosessi voi kestää kahdesta tunnista kahteen päivään riippuen siitä, kuinka paljon työtä on tehty ennen kytkimen asennuksen aloittamista.

Jos sinulla on sähkötaidot ja haluat tehdä sen, tässä on joitain asioita, jotka on hyvä pitää mielessä:

  • Tarvitset noin 100 dollarin arvosta laitteistoa ja työkaluja (katso alla).
  • Tarvitset tunnin tai kaksi (riippuen asennuksen monimutkaisuudesta) työn suorittamiseen.

Muista, että prosessi voi johtaa takaisinsyöttöön, mikä voi olla vaarallista ja vahingoittaa kotiasi tai omaisuuttasi. Siksi, jos päädyt palkkaamaan sähköasentajaa, suosittelemme kysymään heiltä heidän pätevyytensä ja kokemuksensa generaattorin siirtokytkimien asentamisesta ennen kuin kirjaudut katkoviivalle.

Tarvitsetko luvan generaattorin siirtokytkimen asentamiseen?

Usein kysytty kysymys kuuluu: "Tarvitsenko luvan generaattorin siirtokytkimen rakentamiseen?" Vastaus on kyllä. Useimmat paikkakunnat edellyttävät lupaa ennen pysyvien lisäysten tekemistä kiinteistösi. Joillakin alueilla on laajempi lupaprosessi, mutta toiset vaativat vain luvan varmistaakseen, että kaupungilla on tarkka tiedot kiinteistösi mukavuuksista ja ominaisuuksista.

Tämä on toinen esimerkki, jossa saatat hyötyä ammattisähköasentajan palveluista. Lukuisat valtuutetut sähköasentajat antavat tarvittavat luvat ja hankkivat allekirjoituksesi tarvittaviin papereihin. Kaikki sähköasentajat eivät kuitenkaan tarjoa tätä palvelua. Ennen kuin oletat, että sähköasentajasi hoitaisi luvat, sinun tulee aina kuulla heiltä. Jos ei, siirtokytkimen asennus ei ehkä ole mahdollista ensimmäisellä tapaamisellasi.

Kuinka asentaa generaattorin siirtokytkin

Jos sinulla ei ole sähkökokemusta, kannattaa palkata sähköasentaja asentamaan generaattorin siirtokytkin. On vain fiksumpaa jättää sähköhuoltoon liittyvät työt, kuten päävoiman, ammattilaisille.

Alla olevien vaiheiden pitäisi antaa sinulle laaja, yleinen käsitys siitä, mitä sähköasentaja tekee asentaessaan siirtokytkimen puolestasi – tai mitä voit tehdä, jos sinulla on tarvittavat taidot ja tausta.

Asenna siirtokytkin

Sähköasentaja määrittää, mihin generaattori sijoitetaan kiinteistösi ja kuinka paljon sähköä se voi tuottaa. Heidän on ohjattava jatkojohdot valmiustilassa olevasta generaattorista sekä nollajohdin putken läpi suojaamaan sitä kaikilta sitä mahdollisesti vahingoittavalta kosteudelta.

Katkaise virta ja kytke siirtokytkin katkaisijaan

Irrota talon pääkatkaisijapaneeli ja kytke siirtokytkimen kaapelit sähköpaneelin kriittisiin katkaisijakytkimiin.

Kiinnitä siirtokytkimen sähkörasia talon seinään

Poraa halkaisijaltaan 1,5 tuuman reikä talon ulkoseinään. Kiinnitä siirtokytkimen sähkörasia kodin seinään tarkasti reiän yli.

Vedä kaapelit komponenttien väliin

Kiinnitä seuraavaksi virtaliittimet laatikon ja siirtokytkimen väliin. Kiinnitä sitten jatkojohdot ulkorasiassa olevan siirtokytkimen pistorasiaan. Ruuvaa liitin laatikkoon. Palaa sisään ja liitä pistorasian virtajohto siirtokytkimeen.

Huomautus:Muista, ettet sovi yhteen 15 ampeerin, 20 ampeerin ja 30 ampeerin piirien välillä, kun käytät sähkölinjojasi.

Testaa generaattorin teho taloon

Kytke ensin kannettava generaattori päälle nähdäksesi, meneekö työsi hyvin. Kytke varageneraattori ulkopistorasiaan, kun talon sähkövirta on edelleen pois päältä pääsähköpaneelista.

Siirrä virtaa virtajohdosta generaattoriin kääntämällä ensin siirtokytkimen kytkimet. Tarkista, antaako generaattori varavirtaa määrätyille piireille.

Kuinka paljon generaattorin siirtokytkimen asentaminen maksaa?

MukaanHomeAdvisor, siirtokytkimen asennus maksaa noin 2 000 dollaria, ja pelkkä työ voi maksaa 500 dollaria.

Vaihtokytkinkomponentin hinta

Jos sinulla on esimerkiksi 5 000 watin generaattori, tarvitset kuuden piirin siirtokytkimen, joka maksaa 250–300 dollaria. Jos sinulla on valmiustilageneraattori, jonka teho on 7 500 wattia, sähköasentaja suosittelee, että ostat 10-piirisen kytkimen, joka maksaa 350–400 dollaria. Tyypillinen siirtokytkinsarja sisältää kaikki asennuksen suorittamiseen tarvittavat komponentit.

Siirtokytkintyyppien keskiarvot

Valitsemasi teho ja siirtokytkimen tyyppi vaikuttavat siihen, kuinka paljon asennus maksaa. Automaattiset ja manuaaliset siirtokytkimet ovat kaksi vaihtoehtoa, joista sinun on valittava.

  • Manuaaliset siirtokytkimet maksavat vähemmän asentaa.Työvoimakustannukset ovat pienemmät, koska valtuutetun sähköasentajan ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa manuaalisen siirtokytkimen asentamiseen. Kuitenkin, kuten olet epäilemättä päätellyt nimestä, sinun on vaihdettava kytkimet manuaalisesti, jos sähkökatkos on.
  • Automaattiset siirtokytkimet ovat kalliimpia asentaa.Automaattinen siirtokytkin saattaa maksaa yli 1 000 dollaria, ja työkustannukset nousevat, koska niiden asentaminen on haastavampaa. Automaattinen kytkimen asennus on kuitenkin pitkällä aikavälillä kätevämpää, sillä se vaihtaa automaattisesti sähkön ja generaattorin välillä sähkökatkon aikana.

Kalliit sähkökomponenttien korjaukset kuuluvat Cinchin takuun piiriin

Suosittelemme valitsemaan laadukkaita tuotteita ja laitteita, jotka on valmistettu kestämään eliniän. Mutta paraskin järjestelmä voi hajota, ja kalliita korjauksia voi olla vaikea käsitellä, kun näin tapahtuu.

Siksi Cinch Home Services tarjoaa aSisäänrakennettu järjestelmäsuunnitelmajoka kattaa kulut, jotka liittyvät sähkökomponenttien korjaamiseen normaalin kulumisen vuoksi jopa 10 vuoden ajan ostosta. Vaikka emme kata generaattoreita, generaattorisi käyttöön liittyy useita sähkökomponentteja, joita olemme täällä suojelemassa.

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kerro kaikista kotisi suojelemiseen liittyvistä tarpeistasi. Autamme mielellämme kaikissa takuusuunnitelmasi kattavuutta koskevissa kysymyksissä tai jos sinulla on ongelmia sähköjärjestelmän kanssa. Hanki omasivälitön lainausnyt!

Kuinka asentaa siirtokytkin generaattoriisi (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 5881

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.