Generaattorin siirtokytkintyypit: Asennus- ja ostoopas (2024)

Tarvitset generaattorin siirtokytkimen ennen kuin voit kytkeä generaattorin onnistuneesti kodin sähköjärjestelmääsi ja saada virtaa päälaitteisiisi ja muuhun langalliseen elektroniikkaan.

Opi generaattorin siirtokytkimistä, mukaan lukien mitä ne tekevät, miksi tarvitset sellaisen ja miten ne toimivat.

Generaattorin siirtokytkimet

Ennen kuin ostat generaattorin siirtokytkimen, sinun on opittava, miten se toimii erilaisten tyyppien kanssa.

Kuinka siirtokytkin toimii generaattorissa?

Siirtokytkimet palvelevat muutamia tarkoituksia. Ensinnäkin ne auttavat eristämään generaattorisi tuottaman tehon laitoksen vastaanottamasta tehosta.

Tämä estää generaattoriasi vaikuttamasta sähkölaskuusi ja sen jakamisen naapureille, kuten aurinkopaneelit voivat tehdä.

Siirtokytkimestäsi riippuen ne voivat myös havaita sähkökatkoksen ja käynnistää generaattorin, jotta palvelu keskeytyy vähän tai ei ollenkaan. Olettaen tietysti, että generaattorissasi on polttoainetta.

Vaihtokytkin havaitsee myös, kun normaali sähköpalvelusi on käynnistynyt uudelleen.

Se testaa ennalta määritellyn ajan ennen kuin käskee generaattoria sammumaan ja palaamaan verkkopalveluun, joten olet suojattu virran vilkkumiselta ja toistuvilta jännitteiltä.

Tarvitsetko siirtokytkimen generaattoreille?

Jos haluat pitää perheesi turvassa ja käyttää generaattoria selviytyäksesi seuraavasta lähialueen sähkökatkosta,Joo, tarvitset siirtokytkimen.

Siirtokytkimet eivät ole vain tärkeä osa infrastruktuuria, jota tarvitset helpottaaksesi generaattorin kytkemistä kotisi sähköjärjestelmään, vaan ne ovat myös tärkeä turvallisuusominaisuus.

On teknisesti mahdollista käyttää yksinkertaista laitetta, kuten jatkojohtoa, kytkeä generaattori kotisi sähköjärjestelmään, mutta se ei ole hyvä idea.

Jatkojohtoja ei ole suunniteltu tähän käyttöön, ja niitä käytettäessä on olemassa mahdollinen takaisinsyöttö.

Siirtokytkimet ovat myösvaintapa käyttää generaattoria langallisen laitteen virtalähteenä.

Tämä tarkoittaa, että useimmat sinun ja perheesi käyttämät laitteet saavat virtaa vain siirtokytkimestä, joka on asennettu oikein ja turvallisesti kiinteistösi.

Ajattele vedenlämmitintäsi, mitä tahansa sisäänrakennettua astianpesukonetta tai sisäänrakennettua keittotasoa. Nämä laitteet ovat kaikki langallisia.

Mikä pahempaa, generaattorin kytkeminen suoraan katkaisijaan ilman siirtokytkintä on uskomattoman vaarallista työtä. Tehon määrä on mahdollisesti kohtalokas, jos mikä tahansa mahdollinen ongelma menee pieleen.

Siirtokytkimien lisäksi, jos harkitset kotigeneraattorin hankkimista, sinun tulee käyttää aikaa muiden generaattorisi tarvitsemien turvatoimien oppimiseen.

Mitkä ovat eri tyyppisiä siirtokytkimiä?

Tässä ovat siirtokytkimet, joita voit harkita generaattorillesi:

1. Avaa Transition Transfer Switch

Avoimet siirtokytkimet katkaisevat yhteyden kokonaan yhdestä piiristä ennen kytkemistä toiseen. Tämä auttaa estämään kaikenlaista takaisinsyöttöä apupalveluisi.

Täydellinen yhteys katkeaa sekunnin murto-osassa, kun käytät tällaista siirtokytkintä.

Katkaisun pituus ei ehkä ole tarpeeksi pitkä, jotta voit huomata sen, mutta se voi lisätä sähköjärjestelmän ja laitteiden kulumista.

Vaikka tällainen siirtokytkin sopii erinomaisesti hätäkäyttöön, saatat haluta sujuvamman siirtymistyylin, jos asut paikassa, jossa on usein sähkökatkoja.

2. Suljettu siirtymäsiirtokytkin

Tämä siirtokytkin ottaa yhteyttä uuteen piiriin ennen kuin se katkaisee yhteyden vanhaan piiriin. Se eliminoi avoimille siirtymäsiirtokytkimille tyypillisen hetkellisen tehohäviön.

Merkki ennen katkosta -kontakti edellyttää kuitenkin, että molemmat virtalähteet ovat yhteensopivia.

Niiden on myös oltava hyvin synkronoituja, jotta siirtokytkin toimii tällä tavalla. Muussa tapauksessa se palaa oletuksena avoimeen siirtymäkytkimeen.

3. Pehmeän latauksen siirtokytkin

Tällainen kytkin mahdollistaa apuohjelman ja generaattorin synkronoinnin. Tämä tyyli auttaa minimoimaan jännitteen vaihtelun kytkimen aikana.

4. Staattinen siirtokytkin

Tällainen kytkin ei käytä liikkuvia osia; sen sijaan se käyttää teholla varustettuja puolijohteita vaihtaakseen eri virtalähteiden ja piirien välillä.

Koska siinä ei ole liikkuvia osia, eri virtalähteiden välillä vaihtamiseen kuluva aika lyhenee huomattavasti.

Luotat sähköjärjestelmän nopeuteen mekaanisen liikkeen rajoitusten sijaan.

Generaattorin siirtokytkintyypit: Asennus- ja ostoopas (1)

Siirtokytkimien asentaminen

Generaattorien siirtokytkimen asentaminen edellyttää turvallisuuden ja oikean toiminnan varmistamiseksi. Olemme vastanneet tärkeisiin asennukseen liittyviin kysymyksiin antaaksemme sinulle käsityksen.

Tarvitsenko luvan generaattorin siirtokytkimen asentamiseen?

Yleensä vastaus yleiseen kysymykseen "Tarvitsenko luvan generaattorin siirtokytkimen asentamiseen?”on kyllä. Useimmat alueet edellyttävät, että saat luvan minkä tahansa pysyvän lisäyksen tekemiseen kotiisi.

Joissakin paikoissa voi olla laajempi lupaprosessi, kun taas toiset vaativat luvan lähinnä varmistaakseen, että kaupungilla on tarkka tieto kotisi ominaisuuksista ja mukavuuksista.

Tämä on toinen alue, jolla voit mahdollisesti luottaa ammattitaitoiseen sähköasentajaan varmistaaksesi, että sinulla on kaikki tarvitsemasi.

Monet ammattisähköasentajat tarjoavat luvan myöntämisen puolestasi ja allekirjoittavat tarvittaessa kaikkiin asiakirjoihin.

Kaikki sähköasentajat eivät kuitenkaan tarjoa tätä palvelua. Ota aina yhteyttä sähköasentajaan ennen kuin oletat, että he käsittelevät lupia.

Muuten et ehkä pysty asentamaan siirtokytkintä alkuperäisen tapaamisen aikana.

Kuinka paljon generaattorin siirtokytkimen asentaminen maksaa?

Vaihtokytkimen asennuksen hinta vaihtelee paikasta toiseen ja sähköasentajasta toiseen. Se voi jopa vaihdella asennettavan siirtokytkimen tyypin mukaan.

Useimpien siirtokytkimien asennus kestää kahdesta neljään tuntia. Jos oletetaan suhteellisen keskimääräisiä työvoimakustannuksia, se tarkoittaa noin 200–400 dollaria työvoimakustannuksia. Tämä ei tarkoita, että asennus maksaa niin paljon.

Jos haluat tietää, kuinka paljon generaattorin siirtokytkimen asentaminen maksaa, sinun on otettava yhteyttä paikalliseen sähköasentajaan.

Usein kannattaa soittaa ja kysyä arvio työvoimakustannuksista useilta paikallisilta sähköasentajilta, jos yrität saada parhaan hinnan.

Varmista, että tiedät millaista siirtokytkintä olet asentamassa ennen kuin soitat.

Myös muut tiedot generaattoristasi (jos sinulla on sellainen) tai kodin sähköjärjestelmästäsi voivat olla hyödyllisiä arvioita pyydettäessä.

Jos otat yhteyttä sähköasentajaan siirtokytkimen asennuksen hoitamiseksi, maksat enemmän työkustannuksia kuin jos sama sähköasentaja lähettäisi harjoittelijan hoitamaan työn.

Saatat myös nähdä korkeampia työvoimakustannuksia, jos asut korkeammissa elinkustannuksissa, koska työvoimakustannukset riippuvat usein suurelta osin siitä, kuinka paljon asuminen ja toimiminen paikallisella alueella maksaa.

Kuinka kaukana generaattori voi olla siirtokytkimestä?

Ei ole olemassa kovaa ja nopeaa etäisyyttä, joka merkitsee eroa generaattorin turvallisen ja vaarallisen etäisyyden välillä.

Standardi

Useimmat generaattorit ovat turvassa noin 60–70 metrin päässä siirtokytkimestä. Tämä ylimääräinen etäisyys voi auttaa vähentämään generaattorin äänenvoimakkuutta. Se voi myös auttaa sinua sijoittamaan generaattorin johonkin vähemmän havaittavaan kiinteistösi.

On syytä huomata, että sähköllä on taipumus heiketä etäisyyden jälkeen.

Vaikka et ehkä painostakaan turvallisuushuolia, saatat menettää osan generaattorisi tehosta, jos sijoitat sen liian kauas kodistasi.

Generaattorin sijoittaminen kauemmaksi kotoasi voi myös vaikeuttaa sen vaikeuksia tai muita merkkivaloja, jotka osoittavat, että generaattori toimii yli kapasiteettinsa tai se on todennäköisesti vaihdettava pian.

Mitä kauempana generaattori on, sitä suurempi on itse yhteyden katkeamisen riski.

Johdot eivät ole täydellisiä, ja pidempiin johtoihin ja liitäntöihin kehittyy todennäköisemmin heikkoja kohtia ajan myötä, ne katkeavat onnettomuudessa ja paljon muuta.

Joten yleensä haluat löytää hyvän tavan löytää turvallinen etäisyys generaattorillesi ja olla sijoittamatta sitä liian kauas.

Valitettavasti tämä työ voi olla monimutkaisempi, koska siirtokytkin tarvitsee suhteellisen tarkan sijoituksen. Sitä ei voi vain liittää mihinkään.

Tärkeä huomio

Sinun on myös harkittava, kuinka lähellä ikkunoita tai ilmanottoa generaattorisi on. Generaattorisi on oltava vähintään 15 metrin päässä kaikista ikkunoista ja sen on oltava avoimella alueella.

Muuten vaarana on hiilimonoksidimyrkytys, kun generaattori on päällä.

Tämä etäisyyden huomioiminen on tärkeämpää kuin se, kuinka kaukana generaattori voi olla siirtokytkimestä, koska kyse on turvallisuudesta eikä tehokkuudesta.

Sijoita generaattori aina vähintään 15 metrin etäisyydelle sisäänkäynnistä ja ikkunoista, vaikka se tarkoittaisi sen sijoittamista hieman kauemmaksi siirtokytkimestä.

Voinko asentaa generaattorin siirtokytkimen itse?

Teknisesti kyllä, voit asentaa generaattorin siirtokytkimen itse, olettaen, että sinulla on tarvittava kokemus elektroniikan parissa työskentelemisestä ja olet mukava tehdä sitä.

Jos kysyt itseltäsi"Voinko asentaa generaattorin siirtokytkimen itse?", varmista myös, että kysyt, oletko varma työskenteleväsi jännitteisten päätteiden ja muiden hankalia sähkölaitteiden kanssa.

Useimmiten suosittelemme hankkimaan sähköasentajan, koska asennus ei ole niin kallista. Ammattilaisilla on useimmiten erikoistuneempi laitteisto ja osaaminen, mikä tekee koko prosessista turvallisemman.

Joskus sähköasentajan hankkiminen on kuitenkin vähemmän käytännöllinen valinta.

Tätä varten sinun on tiedettävä, mitä piirejä haluat syöttää generaattorillaennenaloitat prosessin.

Sinun on myös arvioitava, mitä wattia nämä piirit tarvitsevat ja tiedät, syötätkö virtaa 120 V vai 220 V piireihin.

Sinun on ehkä myös otettava yhteyttä sähköntoimittajaasi, koska työskentelet suoraan päähuoltopaneelilaatikossasi. Jotkut laitokset rajoittavat ammattilaisten pääsyä turvallisuus- ja vastuusyistä.

Mitkä ovat parhaat siirtokytkimet?

Parhaiden siirtokytkimien hankkiminen helpottaa sähköasentajan asennusta, mikä säästää työvoimakustannuksia ja vähentää häiriöitä kodissasi.

Sähköasentajat kertovat usein, että jotkut erinomaisista siirtokytkimistä ovat peräisin Reliance Controlsilta. Sen lisäksi, että ne ovat luotettavia, pitkäikäisiä ja erittäin turvallisia, melkein kaikki sähköasentajat ovat työskennelleet niiden kanssa aiemmin ja tuntevat asennusprosessin.

He eivät kuitenkaan ole ainoa hyvä siirtokytkinvalmistaja. Jos etsit vaihtoehtoa, harkitse Connecticut Electric-, Generac- tai Reliance Productsia.

Toisena vaihtoehtona voit myös ottaa yhteyttä sähköasentajaan nähdäksesi, mitä tuotteita he suosittelevat ja mitä siirtokytkimiä he ovat aiemmin työskennelleet.

Yhteyden ottaminen paikalliseen ammattilaiseen auttaa varmistamaan, että työskentelet laitteilla, jotka paikalliset ammattilaiset tuntevat ja voivat huoltaa.

Se auttaa myös varmistamaan, että saat siirtokytkimen, joka toimii hyvin alueellasi yleisten kodin sähköjärjestelmien kanssa.

Harkitse generaattorin siirtokytkimiä

Tietenkin, jos etsit luetteloa parhaista vaihtoehdoista, tässä on kaksi, joita sinun tulee harkita.

1. Reliance-ohjaimet 10-piirin sisätilojen siirtokytkin

Reliance Controls 51410C Pro/Tran 10-piiriinen sisätilojen siirtokytkin onhyvä vaihtoehto ammattilaisille ja tee-se-itse-tekijöille. Se on nopea asentaa ja vähentää asennuksesta mahdollisesti aiheutuvia komplikaatioita.

Sen maksimikapasiteetti on generaattoreita, joiden teho on 12 500 wattia. Siinä on enintään 10 yksinapaista piiriä ja viisi enintään kaksinapaista piiriä.

Tämä kapasiteetti on juuri sopiva useimpiin amerikkalaisiin koteihin, joissa voidaan käyttää sisäänrakennettuja laitteita sekä joitain mukavuuksia ja valoja.

Jauheteräsrakenne on turvallinen, kestävä ja pitkäikäinen. Vaikka se ei ole erityisen houkutteleva, se sopii hyvin kotisi muiden sähkölaitteiden kanssa.

Siinä on myös ylimääräinen turvallisuusetu ei-hävittämättömistä kaksoisheittokytkimistä.

Se painaa vain 12,6 kiloa, joten sitä on suhteellisen helppo ohjata ensimmäisen asennuksen aikana, vaikka saatat silti tarvita toisen käsiparin sen helpottamiseksi.

Tämä vaihtoehto on hyvä valinta, jos sinulla on tehokkaampi generaattori tai haluat käyttää suurta osaa kodinkoneistasi ja laitteistasi generaattorillasi. Tämä ei ole hyvä valinta pienempiin järjestelmiin.

2. Reliance Controls Corporation Six-Circuit Pro/Tran Transfer Switch Kit

Jos sinulla on hieman pienempi koti tai etsit hillitympää generaattorijärjestelmää, tämä on hyvä vaihtoehto.

Reliance Controls Corporation 31406CRK 30 ampeerin 6-piirinen Pro/Tran-siirtokytkinsarja generaattoreille on 7500 wattia.

Se on hieman edullisempi kuin suuremmat siirtokytkimet, mutta siinä on myös pienempi kapasiteetti ja vähemmän piirejä.

Tämä järjestelmä on kuitenkin myös huomattavasti tehokkaampi, jos sinulla on pienempi generaattori.

Vaikka et ehkä pysty käyttämään kaikkia kodin piirejä tällä siirtokytkimellä, voit käyttää tärkeimpiä laitteita, valoja ja muita tärkeitä mukavuuksia.

Siirtosarja tulee myös kokonaan valmiiksi johdotettuna. Tämä tarkoittaa vähemmän työtä sinulle tai sähköasentajallesi, mikä tekee siitä halvempaa kummallakin tavalla.

10 jalan virtajohto antaa myös hieman enemmän sijoittelujoustavuutta, mikä tarjoaa sinulle enemmän vaihtoehtoja, kun asennat siirtokytkimen kotiisi.

Sillä on myös viiden vuoden takuu mielenrauhan takaamiseksi, että järjestelmäsi kestää hyvin ja palkitsee sijoituksesi.

On myös syytä huomata, että molemmat nämä siirtokytkimet ovat Reliance Controlsilta, suositulta valmistajaltamme.

Kuinka valita oikea siirtokytkin

Vaikka suosituksistamme huolimatta on tärkeää tietää, mitä siirtokytkimessä kannattaa etsiä. Se varmistaa, että saat yksikön, joka toimii generaattorissasi ja kotonasi.

1. Teho

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on otettava huomioon, on, että jos siirtokytkin pystyy hallitsemaan generaattorisi suurinta kapasiteettia.

Sinulla saattaa olla generaattori, joka on tehokkaampi kuin todellisuudessa tarvitset, mutta kun laajennat käyttöäsi, sinun on varmistettava, ettei sinun tarvitse päivittää myös siirtokytkintä.

Älä osta generaattoria tai siirtokytkintä, joka menee liian paljon tarpeidesi yläpuolelle. Liian paljon ylimääräistä tehoa ei ole tehokasta ja voi myös aiheuttaa ongelmia.

2. Mitä sisältyy

Sinun tulee myös harkita, mitä saat ja mitä kaikkea ostamasi sarja sisältää.

Reliance Controls tarjoaa kaikki todennäköisesti tarvitsemasi johdot ja lisävarusteet sekä pidemmät johdot ja muita etuja, jotka tekevät asennuksesta paljon yksinkertaisempaa.

Sinun tulisi myös etsiä siirtokytkintä, joka on jo täysin kytketty sisäisesti, ellet tarvitse nimenomaan outoa kokoonpanoa.

Se myös vähentää työtäsi ja säästää työvoimakustannuksia, jos palkkaat ammattimaisen sähköasentajan.

Myös varaosat voivat olla etu, vaikka ne ovatkin jonkin verran vähemmän yleisiä kuin muut edut.

Vältä siirtokytkimiä, joiden mukana ei tule kaikkia tarvitsemiasi johtoja tai jotka on koottu vain osittain.

3. Manuaalinen vs automaattinen

Kannattaa myös harkita, haluatko manuaalisen vai automaattisen siirtokytkimen.

Manuaaliset siirtokytkimet ovat yleensä hieman halvempia kuin automaattiset siirtokytkimet.

Ne ovat myös hieman helpompi asentaa ja toimivat paremmin kannettavissa generaattoreissa. Manuaalisten siirtokytkimien on kuitenkin tultava ulos ja vaihdettava virtalähde aina, kun on katkos.

Automaattiset virtakytkimet ovat yleensä hieman kalliimpia. Ne ovat myös hieman monimutkaisempia ja voivat tarkoittaa vaikeampaa asennusta.

Muissa kuin kannettavissa generaattoreissa ne toimivat kuitenkin paremmin ja auttavat vähentämään sähkökatkoksia katkoksista.

Automaattisten siirtokytkimien tärkein haittapuoli on, että ne ovathuomattavastikalliimpia kuin manuaaliset versiot.

Kannattaa kysyä itseltäsi, onko lisämukavuus satoja dollareita kalliimpaa etukäteen. Useimmille ihmisille manuaalinen siirtokytkin toimii paremmin ja on kustannustehokkaampi vaihtoehto.

Kuinka kauan Generac-generaattori kestää

Oletko valmis hankkimaan siirtokytkimen?

Siirtokytkimet ovat tärkeä osa minkä tahansa turvallisen ja tehokkaan generaattorin kokoonpanoa.

Jos haluat liittää generaattorisi kotiisi, tarvitset ehdottomasti siirtokytkimen, jotta yhteys on vakaa ja turvallinen.

Kuten generaattorit, on olemassa erilaisia ​​tyyppejä, mutta Reliance Controls tuottaa joitain suosituimmista ja yhdenmukaisimmista malleista.

Jos et halua viettää paljon aikaa ostoksilla, sinun kannattaa mennä heidän kanssaan.

Sinun on myös sovitettava siirtokytkin generaattoriisi. Jos et vielä tiedä, millaista generaattoria tarvitset, tämä opas kattaa joitainparhaat generaattorivaihtoehdotsiellä. Generaattorin hankkiminen on loistava ensimmäinen askel sähkökatkosvalmiudessa ja sen varmistamisessa, että perheestäsi pidetään hyvää huolta kaikissa tilanteissa.

  • Kuinka säilyttää generaattori
  • Generac 22kW ~ Generac 70422 vs 70432 Review
Generaattorin siirtokytkintyypit: Asennus- ja ostoopas (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 5883

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.