Parhaat kotitaloustarvikkeiden tukkutoimittajat - GreenDropShip.com (2023)

Oletko perustamassa kotitaloustarvikkeita myyvää verkkokauppaa? Tärkeä osa tätä prosessia on oikean tukkutoimittajan löytäminen. Valittavana on monia vaihtoehtoja, mutta sinun on valittava tarpeisiisi parhaiten sopiva. Heillä on myös oltava valikoima tuotteita, joita haluat myydä verkkokaupassasi.

Kuinka myyn kodin tavaroita verkossa?

Parhaat kotitaloustarvikkeiden tukkutoimittajat - GreenDropShip.com (1)

Ennen kuin tarkastelemme mahdollisia toimittajia, puhutaanpa hetki vähittäismyyntimalleista. Verkkokauppiaana niitä on useita tapoja sinullemyydä kodin tavaroita verkossa.

Ensinnäkin tutkitaandropshipping.Tämä on vähittäiskaupan toteutusmalli, jossa verkkokauppias ei käsittele mitään varastoa. Sen sijaan adropshipping-toimittajavarastoi, pakkaa ja toimittaa tuotteet kuluttajalle, yleensä vuosittaista jäsenmaksua vastaan. Kun verkko-ostaja tekee ostoksen kaupassasi, teet tilauksen dropshipping-toimittajaltasi ja maksat tukkuhinnan. Saatamasi voitto on tukkuhinnan ja vähittäismyyntihinnan välinen erotus, jolla päätit myydä tuotteen. Tämä on vähäriskinen malli minimaalisilla käynnistys- ja käyttökustannuksilla. Lisäksi voit käyttää sähköisen kaupankäynnin alustaa, kutenShopify,WooCommerce,taiAmazon/eBayluodaksesi verkkokaupan nopeasti ja helposti.

Voit myös ostaa tavaroita irtotavarana jälleenmyyntiä varten. Tällä mallilla maksat tukkuhinnat suuresta määrästä taloustavaroita. Olet sitten vastuussa tilausten varastoinnista, pakkaamisesta ja toimittamisesta loppuasiakkaille. Tämä edellyttää, että sinulla on pääsy varasto- tai varastotilaan sekä resurssit lähetystä ja käsittelyä varten.

Lopuksi voit käyttääAmazonin (FBA) täyttäminen. Tämä on erilaista kuin dropshipping Amazonissa. FBA:n avulla maksat Amazonille varastosi varastoinnista ja lähettämisestä yhdestä heidän toimituskeskuksistaan. Tietenkin, jos maksat Amazonille tuotteidesi varastoinnista, voit käyttää voittomarginaaliasi, mutta sinulla on etu, että pääset käyttämään Amazonin valtavaa asiakaskuntaa ja korkeaa kuluttajien luottamusta.

Jokaisella näistä malleista on omat hyvät ja huonot puolensa. Oikean mallin valinta on kysymys sinun ja myymäläsi erityistarpeista. GreenDropShipin kaltainen toimittaja antaa sinulle mahdollisuuden käyttää mitä tahansa näistä vähittäismyyntimalleista. Tästä huolimatta tutkitaan, kuinka voit löytää parhaan tukkutoimittajan.

Käytä online-toimittajahakemistoa

Verkkohakemistot ja markkinapaikat ovat erinomaisia ​​resursseja löytää toimittajia tukkukaupan kodintarvikkeille. Sen sijaan, että etsit toimittajia yksitellen, voit selata pitkää luetteloa ja maksimoida vaihtoehtosi. On tärkeää huomata, että näissä hakemistoissa luetellaan yleensä tukkutoimittajat niiden myymien tuotteiden tyypin mukaan.

Kun olet tunnistanut mahdolliset toimittajat, joilla on kotitaloustarvikkeita, jotka haluat lisätä verkkokauppaasi, hakemisto antaa heidän verkkosivustonsa osoitteen, jotta voit mennä heti heidän luokseen ja kerätä lisää tietoa.

Suosituimpia hakemistoja ovat:

Tukkukaupan keskus

Parhaat kotitaloustarvikkeiden tukkutoimittajat - GreenDropShip.com (2)

Wholesale Central's on ilmainen hakemistopalvelu tavarantoimittajille ja tukkukauppiaille. Ne tarjoavat erittäin kattavan luettelon, joka on järjestetty tuotekategorioiden mukaan. Vaikka niillä ei ole erityistä luokkaa "Kotitavarat", voit aina käyttää niiden hakutoimintoa tunnistaaksesi mahdolliset toimittajat. Lisäksi heillä on kokonainen osio, joka on omistettu vain "Dropshippereille". Tästä on hyötyä, jos tiedät jo, että käytät dropshippingiä vähittäismyyntimallina.

Yksi haittapuoli on, että koska Wholesale Central on ilmainen, niiden toimittajaluetteloa ei ole seulottu tai tarkastettu yhtä perusteellisesti kuin muita hakemistoja. Lisäksi yhteystiedot eivät aina ole 100 % ajan tasalla.

SaleHoo

Parhaat kotitaloustarvikkeiden tukkutoimittajat - GreenDropShip.com (3)

Toisin kuin Wholesale Central, SaleHoo ei ole ilmainen. 67,00 dollarilla vuodessa saat pääsyn laajaan luetteloon kotimaisista dropshipping-toimittajista ja kansainvälisistä toimittajista. SaleHoo Directory tarjoaa pääsyn yli 8 000 luotettavalle toimittajalle, joilla on yli 2,5 miljoonaa tuotetta, mukaan lukien tukkukaupan kodintarvikkeet. Jos et löydä etsimääsi, yritys sanoo mielellään palauttavansa jäsenmaksusi.

Saat myös pääsyn SaleHoo Research Labiin. Tämä on tehokas työkalu markkinatutkimukseen, joka auttaa sinua hankkimaan trendikkäitä tuotteita. Lopuksi, SaleHoo Dropship tulee myös jäsenyyden mukana. Tämän avulla voit lisätä tuotteita AliExpressistä Shopify-kauppaasi minuuteissa.

Ikä

Parhaat kotitaloustarvikkeiden tukkutoimittajat - GreenDropShip.com (4)

Doba tarjoaa monitasoisen jäsenyyden päästäkseen käsiksi kotimaisten ja kansainvälisten toimittajien luetteloihin. Alin vuosijäsenyys on 29,00 dollaria. Jokainen jäsentaso tarjoaa ominaisuuksia ja pääsyn muihin hakemiston tarjoamiin palveluihin. Nämä palvelut sisältävät mahdollisuuden arvioida kaikkia tukkukauppiaita, joiden kanssa harkitset yhteistyötä. Hakemisto tarjoaa sinulle mahdollisuuden järjestää tuoteluetteloita joukkotuontia varten. Myös palveluiden joukossa saisit päivityksiä tukkukauppiaista ja uusista tuotteista. Mitä enemmän maksat, sitä enemmän sinulla on pääsy näihin palveluihin. Yritys tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilun kokeillakseen heidän listauksiaan.

Nämä ovat vain kolme tunnetuinta ja laajimmin käytetyistä hakemistoista. On itse asiassa monia muita hakemistoja, joista osa on erikoistunut kokonaan dropshipping-toimittajiin ja toiset tarjoavat pääsyn kaikille tukkutoimittajille. Tässä on nopea luettelo joistakin muista hakemistoista, joita voit käyttää haussa:

Nämä edellyttävät liittymistä jäseneksi. Joten jos yrität pitää kustannukset alhaisina, tämä ei ehkä ole paras valinta sinulle.

Parhaat taloustavaroiden tukkutoimittajat

Parhaat kotitaloustarvikkeiden tukkutoimittajat - GreenDropShip.com (5)

Voit myös välttyä maksamasta ylimääräistä pääsystä toimittajahakemistoon ja siirtyä suoraan lähteeseen. Vaikka jotkut toimittajat keskittyvät kotitaloustuotteiden tukkumyyntiin, useimmat tarjoavat erilaisia ​​tuotteita. Tämä tarkoittaa, että heillä on vain yksi osa varastostaan, joka on omistettu taloustavaroihin.

Katsotaanpa joitain tärkeimmistä taloustavaroiden tukkumyyjistä:

Clean It Supply

Parhaat kotitaloustarvikkeiden tukkutoimittajat - GreenDropShip.com (6)

Se saattaa olla selvää heidän nimestään, mutta tämä tukkumyyjä on erikoistunut siivoustarvikkeisiin. Tämä sisältää tarvikkeet talonmiehille, ravitsemisalan työntekijöille sekä kotiin tai toimistoon. He tarjoavat jopa lääketieteellisiä tarvikkeita. Suurin osa näistä on perinteisiä merkkejä ja yrityksiä, joissa on kovia ainesosia, joten jos etsit jotain vihreämpää tai ympäristöystävällisempää, on parempia vaihtoehtoja. Heidän kotitaloustarvikkeitaan ovat paperituotteet ja -annostelijat, pussit ja roskapussit, siivoustarvikkeet, ilman ja hajun hallinta sekä lattian ja maton hoito.

Mazer Wholesale Inc.

Parhaat kotitaloustarvikkeiden tukkutoimittajat - GreenDropShip.com (7)

Mazer Wholesale Inc. toimittaa satoja kotitaloustuotteita vähittäiskauppiaille ja organisaatioille. Kaikki nämä tuotteet lähetetään heidän Los Angelesin alueen varastostaan. Joukkoalennukset voivat olla saatavilla, kun ostat suuren määrän yhtä tuotetta tai pienempiä määriä erilaisia ​​tuotteita. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos et aio käyttää dropshippingiä ja olet päättänyt ostaa suuren määrän tavaroita varastoidaksesi ja lähettääksesi itse. Heillä on markkinarakoja, kuten hyönteisten ja jyrsijöiden torjunta, vahtimestari- ja siivoustarvikkeet, maalarintarvikkeet ja koulu- tai toimistotarvikkeet.

Edullinen tukkumyynti

Parhaat kotitaloustarvikkeiden tukkutoimittajat - GreenDropShip.com (8)

Vaikka Bargain Wholesale tarjoaa laajan valikoiman yleistavaraa, niillä on myös erityinen kotitalousosio. Suurin osa heidän varastostaan ​​keskittyy edullisempiin, "edullisiin" merkkeihin premium-tuotteiden sijaan. Tämä sisältää siivoustarvikkeet, pyykinpesutarvikkeet, hajunpoistoaineet ja -raikastimet sekä paperituotteet. Jos sinulla on varastotilaa tai varastotilaa, niin Bargain Wholesale voi tarjota sinulle "Lavatarjouksen", jolla voit ostaa suuren määrän taloustavaroita irtotavarana.

Kolen tuonti ja sulkemiset

Parhaat kotitaloustarvikkeiden tukkutoimittajat - GreenDropShip.com (9)

Tämä tukkumyyjä tarjoaa yleistavaraa kaikille yrityksille, organisaatioille tai arvonhakijoille. Kuten Bargain Wholesale, ne keskittyvät edullisempiin brändeihin ja tuotteisiin. Koska ne tarjoavat sulkemisia, niillä ei välttämättä ole yhtenäistä inventaariota. Sen sijaan ne tarjoavat tuotteita ja merkkejä, jotka ovat edullisimpia sillä hetkellä. Saadaksesi suurimman vastineen rahoillesi, he tarjoavat sulkemisia, tyhjennysmyyntiä ja rajoitetun ajan tarjouksia.

GreenDropShip

Parhaat kotitaloustarvikkeiden tukkutoimittajat - GreenDropShip.com (10)

GreenDropShip on tukkumyyjä, joka kuljettaa yli 20 000 luonnontuotetta ja luomutuotetta, mukaan lukien tukkutaloustuotteet. Se ei ole vain kotimainen toimittaja, vaan suurin osa tuotteista valmistetaan Yhdysvalloissa. GreenDropShip tarjoaa tuotteita, kuten ilmanraikastimet, pyykinpesuaineet, astianpesuaineet, siivoustarvikkeet, pehmopaperit ja paperipyyhkeet sekä kotitaloustuotteet. Koska kaikki tuotteet ovat luonnollisia ja luomutuotteita, ne on valmistettu ainesosista, jotka ovat vähemmän ankaria mutta yhtä tehokkaita.

Lisäksi GreenDropShip antaa sinun käyttää mitä tahansa vähittäismyyntimallia. Toimimme ensisijaisesti dropshipping-toimittajana, mutta tarjoamme jäsenillemme myös mahdollisuuden ostaa tavaroita irtotavarana jälleenmyyntiä varten. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme Amazon FBA -valmistelupalveluita ilman lisämaksua. Lopuksi GreenDropShip tekee kotitaloustuotteiden myymisestä helppoa ja kätevää verkossa, koska se integroituu eri verkkokaupan alustoihin, mukaan lukien Shopify, WooCommerce, Amazon tai eBay.

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja selaa kotitaloustarvikevalikoimaamme.

FAQs

Who owns GreenDropShip? ›

GreenDropShip was founded by the husband & wife team of Allen Kaplun and Irina Faybusovich. They began this journey in 2012, when they saw dropshipping as an exciting digital frontier, full of possibilities for online entrepreneurs.

Where is Doba dropshipping located? ›

Doba.com is located in Lehi, Utah, United States .

What is DropCommerce? ›

DropCommerce offers high-quality products from North-American suppliers. Real brands delivering your orders in 2-7 days. Moreover, DropCommerce guarantees your order delivery or a full refund. Our expert customer support team is ready to answer any questions.

Does dropshipping actually make you money? ›

If you want to earn a decent income by starting your side business, then dropshipping is definitely worth it. However, if you want to make lots of money in a short amount of time, then dropshipping is definitely not worth it. For dropshipping to work successfully, you will have to invest time, money, and effort.

How to make money dropshipping with no money? ›

How to Start a Dropshipping Business with No Money in 5 Steps
 1. Step 1: Find a Niche.
 2. Step 2: Find a Product Within Your Niche.
 3. Step 3: Find Suppliers.
 4. Step 4: Choose a Platform to Sell On.
 5. Maintain a Strong Branding.
 6. Build Relationships with Customers.
 7. Build Effective Copy for Your Sites.
 8. Improve Your Web Design Skills.
May 24, 2023

What is the most money someone has made from dropshipping? ›

Dropshipping success stories
 • Tze Hing Chan: $19,000 in profit over two months. ...
 • Cole Turner: $2 million in just over one year. ...
 • Andreas Koenig and Alexander Pecka: the $10 million per year mark. ...
 • Sarah and Audrey: $1 million in sales through influencer marketing. ...
 • Add value. ...
 • Focus on marketing and SEO. ...
 • Specialize.
Nov 16, 2022

How to get rich dropshipping? ›

You make money from dropshipping by adding a profit margin to your product. The merchant will give you their total price and then you add whatever you like to that as your profit earnings. It's worth remembering that your profit margin needs to be realistic, as eCommerce is very competitive.

Is TikTok a dropshipping? ›

The importance of TikTok for dropshipping and eCommerce

TikTok live is also a great drop shipping tool! For both independent content creators, businesses, and brands, TikTok is a great platform to promote their work, products, personalities, and ideas in creative and entertaining ways to a global audience.

Where is best to dropship from? ›

Best Dropshipping Suppliers
 • Spocket. Spocket is a dropshipping marketplace that enables retailers to start and scale their online stores. ...
 • AliExpress Dropshipping. ...
 • Modalyst. ...
 • SaleHoo. ...
 • Doba. ...
 • Wholesale2B. ...
 • Worldwide Brands. ...
 • Sunrise Wholesale.

Is it easy to start dropshipping? ›

Is Dropshipping Easy to Start? Dropshipping is one of the easiest and low-risk methods to create an eCommerce business, as you won't need to handle the logistics. Simply choose a niche and reliable supplier, build the store, take care of legality and finances, and market the products.

How illegal is dropshipping? ›

Yes, dropshipping is legal. It is a widely-used business model in which a retailer does not keep the products it sells in stock. Instead, the retailer transfers customer orders to a supplier or manufacturer, who then ships the products directly to the customer.

What is dropship spy? ›

Dropship Spy is a product research tool for dropshipping businesses. It primarily scans various social media platforms and other significant e-commerce databases like Ali Express to curate a list of high-demand products and pieces them together with more practical details to help dropshipping stores make profits.

Is dropshipping a risk? ›

But despite its many advantages, dropshipping also has its share of risks. These include risks from ecommerce platforms, suppliers, fraudulent customers and even poor management.

How do you receive money from dropshipping? ›

A bank transfer is the simplest way to get paid as a dropshipper. However, it is generally preferred for larger transactions. Most customers these days use payment methods like PayPal, Amazon Pay, and credit cards over direct bank transfers.

How long does dropshipping take to work? ›

You should always treat your dropshipping store like a real business. If you are a beginner, don't expect to be making money within six months. And remember that it can take even longer. But as long as you take it seriously and don't quit working it, you will succeed in making money with dropshipping.

How much does dropshipping work? ›

Dropshippers make between a 20% and 30% profit from each sale or up to $100,000 per year on average. This works out to be between $1,000 and $5,000 per month. The remaining money goes to purchasing the product from the supplier, dropshipping fees, paying to host dropshipping websites, and marketing.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated: 29/06/2023

Views: 6407

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.