Missä voin käyttää Amazon-lahjakorttiani? (Täydellinen opas) - Employment Security Commission (2023)

Amazon-lahjakortit ovat suosittuja kohteitakun et ole varma mitä antaa lahjaksi.

Amazon on maailman suurin verkkokauppias ja näkyvä pilvipalveluntarjoaja, ja heidän verkkokauppaalustallaan on valittavana yli 12 miljoonaa tuotetta. Oikein! Näitä ovat kirjat, media, viini ja Amazonin tarjoamat palvelut. Siksi lahjakortin antaminen ei ole huono lahjavalinta.

Jos et ole varma, missä voit käyttää lahjakorttisi, tämä artikkeli on sinua varten. Vaihtoehtoja on hyvä valikoima, ja löydät varmasti sellaisen, joka saa sinut tuhlaamaan hieman.

Katso↓↓↓


Joten, katsotaanpa… Missä voin käyttää Amazon-lahjakorttiani?

Sisällys

 • Kuinka ostaa Amazon-lahjakortti
 • Missä voin käyttää Amazon-lahjakorttiani?
  • 1 Osta Amazon Basicsista ja Amazon Marketplacesta
  • Miljoona yritysmyyjää!
  • 2 Osta Amazon Physical Storesista
  • 3 Päivittäistavaroiden toimitus Amazon Fresh ja Amazon-Whole Foods Markets
  • 4 Maksa Amazon Prime -tilauksestasi
  • 5 Suoratoista mediaa Amazon Prime Videon kautta
  • 6 Lue kirjoja Kindlessä
  • 7 Osta kryptovaluutta
 • Osta muilta verkkokaupan alustoilta
  • 1800 Pet Supplies
  • Allsaints.com
  • Rantakamera
  • Missä et voi käyttää Amazon-lahjakorttiasi?
 • Lahjakortit, joista saa upeita lahjoja!
 • Lopulliset ajatukset

Kuinka ostaa Amazon-lahjakortti

Sinun tarvitsee vain mennäAmazonin lahjakortteihinsivulle ja valitse haluamasi lahjakortin tyyppi. Valitse ja syötä sitten lahjakorttisi summa. Napsauta nyt "Lisää ostoskoriin" ennen kuin jatkat kassalle. Anna sitten maksutiedot ja jatka sitten tilauksen tekemistä.

Missä voin käyttää Amazon-lahjakorttiani?

Jos sinulla on Amazon-lahjakortti, sinulla on useita mahdollisia vaihtoehtoja. Jotta saat parhaan hyödyn kortistasi, sinun on tiedettävä, missä sitä käytetään. Jotkut paikat voivat olla ilmeisiä, ja jotkut saattavat tulla yllätyksenä, mutta ne ovat kaikki loistavia vaihtoehtoja korttisi käyttämiseen.

1Osta Amazon Basicsista ja Amazon Marketplacesta

Missä voin käyttää Amazon-lahjakorttiani? (Täydellinen opas) - Employment Security Commission (1)

Luonnollisesti voit käyttää lahjakorttiasi ostoksilleAmazon.comja Amazon Marketplace. Kun selaat Amazon-sivua, törmäät "Amazon Basicsiin". Tämä on Amazonin pienibudjettiinen oma merkki keittiö-, teknologia- ja kotitaloustuotteille.

Sen tuotevalikoimaan kuuluu laadukkaita kodin kunnostustyökaluja, kuntolaitteita, toimistotuotteita, lemmikkieläinten hoitotuotteita ja paljon muuta. Valittavana on tuhansia vaihtoehtoja sen mukaan, mikä sillä hetkellä on trendissä. Jos teet ostoksia Amazon Basicsissa, lisää vain lahjakorttisi saldo tilillesi kassalla.

Miljoona yritysmyyjää!

Amazonilla on lähes kaksi miljoonaa pienyritysmyyjää. Ne ovat osa sen Marketplacea, joka toimii kolmannen osapuolen jälleenmyyjäalustana. Voit käyttää lahjakorttiasi ostaaksesi miltä tahansa näistä myyjistä.

2Osta Amazon Physical Storesta

Amazon hallitsee verkkomarkkinoita, mutta tämä monikansallinen teknologiayritys ei pysähdy siihen. Se laajentaa palvelujaan perustamalla fyysisiä myymäläpaikkoja monille suurille suurkaupunkialueille. Amazon-tuotteita on kolmentyyppisiä kauppoja. Nämä ovat:

 • Amazon Go: se myy nopeita välipaloja ja juomia.
 • Amazon 4-Star: se tarjoaa tuotteita, joilla on vähintään 4 tähden luokitukset kaikissa luokissa verkossa. Tämä sisältää joitain kodin ja vaatetustuotteita.
 • Amazon Books: tässä kaupassa ei ole vain kirjoja, vaan myös elektroniikkaa, leluja ja pikkuesineitä.

Haluatko tietää parhaan osan? Voit käyttää joko fyysistä tai digitaalista lahjakorttia kaikissa fyysisissa Amazon-toimipaikoissa. Joten tarkista onko sielläfyysinen Amazon-kauppalähellä sinua!

3Päivittäistavaroiden toimitus Amazon Fresh ja Amazon-Whole Foods Markets

Missä voin käyttää Amazon-lahjakorttiani? (Täydellinen opas) - Employment Security Commission (2)

Amazon Freshistä voi ostaa päivittäistavaroita, jotka tarjoavat päivittäistavarat. Useimmissa tapauksissa saat ilmaisen toimituksen samana päivänä, jos ostat tuotteita, joiden arvo on yli 35 dollaria. Yksinkertaisesti ostoksiaAmazon Freshluokkaan ja valitse sitten haluamasi toimitusikkuna uloskirjautumisen yhteydessä.

Lahjakortilla voit myös tehdä ostoksia Amazon-Whole Foods Marketissa, joka myy luomutuotteita, ympäristötietoisia tuotteita. Et kuitenkaan voi yhdistää Amazon Fresh- ja Whole Foods -tilauksiasi, koska ne ovat kaksi eri palvelua.

4Maksa Amazon Prime -tilauksestasi

Amazon Prime on maksullinen tilauspalvelu, joka maksaa 139 dollaria vuodessa tai 14,99 dollaria kuukaudessa. Tämä palvelu tarjoaa jäsenilleen laajan valikoiman etuja ja erinomaisia ​​tarjouksia. Sinä pystytkäytä Amazon-lahjakorttiasi Amazon Prime -tilauksen maksamiseen.

Niin kauan kuin lahjakortillasi on vaadittu saldo, voit maksaa tämän palvelun kuukausittain. Ensisijaista korttiasi veloitetaan automaattisesti, jos lahjakortillasi ei ole vaadittua saldoa.

5Suoratoista mediaa Amazon Prime Videon kautta

Tämä tunnetaan paremmin nimellä Prime Video, tämä on suoratoisto- ja vuokrapalvelu, jota tarjotaan osana Amazonin Prime-tilausta. Se antaa sinulle mahdollisuuden ostaa ja vuokrata esityksiä, joten voit käyttää lahjakorttiasi digitaalisiin vuokrauksiin ja ostoihin.

Voit käyttää mediaa millä tahansa älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella. Voit myös valita suoratoiston älytelevisiossasi. Se muuttuu paremmaksi! Jos et ole suuri TV-ohjelmien ja elokuvien fani, voit käyttää lahjakorttisi Amazon Music- tai Amazon Gaming -tuotteisiin.

6Lue kirjoja Kindlessä

Jos olet kirjojen ystävä, lahjakortti on portti laadukkaan sisällön ostamiseen. Kindlessä on valittavana lukemattomia kirjoja, joten nauti ja osta muutama kopio korttisi avulla. Kirjanystävien tiedossa on hyvä valikoima sarjakuvia, historiallisia elämäkertoja, omaelämäkertoja ja kaikkia muita genrejä.

7Osta kryptovaluutta

Missä voin käyttää Amazon-lahjakorttiani? (Täydellinen opas) - Employment Security Commission (3)

Voit muuttaa lahjakorttisi sijoituslahjaksi. Käänny kryptovaluuttaan saadaksesi tulevaa taloudellista vakautta vaihtamalla korttisi kryptovaluuttaan. Voit käyttää verkkosivustoja, kuten Paxful ja Purse.

Osta muilta verkkokaupan alustoilta

Vaikka on parasta käyttää lahjakorttiasi Amazon- tai Amazon-palveluissa, voit silti tehdä ostoksia muilta jälleenmyyjiltä. On olemassa pari myymälää, jotka hyväksyvät Amazon-lahjakortit. Nämä sisältävät…

1800 Pet Supplies

Tämä sivustohyväksyy Amazon-lahjakortit verkkomaksuna. Kuten tuotenimestä voi päätellä, vähittäiskauppa toimittaa lemmikkituotteita ja lemmikkejä itse. Myymälässä myydään lemmikkieläinten ruokaa ja muita tarvikkeita, joita saatat tarvita lemmikkillesi.

Allsaints.com

Tämä vähittäiskauppa myy melkein kaikkea, mutta se keskittyy enimmäkseen vaatteisiin ja kenkiin. Siinä on laaja valikoima trendikkäitä vaatteita ja tyylejä. Valittavana on erilaisia ​​luokkia, joten jos pidät muodista, tämä voi olla leikkipaikkasi. Parasta on, että kaupassa myydään kaikenkokoisia ja -sukupuolisia vaatteita.

Rantakamera

Rantakameravoit ostaa kuvia, televisioita, äänitteitä, tietokoneita, urheilu- ja kuntolaitteita ja paljon muuta. Näyttää jopa helpommalta käyttää lahjakortteja asioiden maksamiseen tällä sivustolla kuin käteisellä. Lisääjälleenmyyjät hyväksyvät Amazon-lahjakortit, mukaan lukien iHome ja Daily Steals.

Missä et voi käyttää Amazon-lahjakorttiasi?

Missä voin käyttää Amazon-lahjakorttiani? (Täydellinen opas) - Employment Security Commission (4)

Sinäet voi käyttää lahjakorttiasiAmazon Pharmacy -tuotteille, mukaan lukien lääkkeet. Niitä ei myöskään voi käyttää Audible-tilauksiin tai yksittäisten äänikirjojen ostamiseen. Audible on Amazonin omistama, mutta se ei hyväksy Amazon-lahjakortteja tällä hetkellä.

Lahjakortilla ei voi ostaa bensaa millään huoltoasemalla, joten varmista, että sinulla on mukanasi voimassa oleva pankki- tai luottokortti.

Lue lisää:Mihin aikaan BJ:t sulkeutuvat?

Lahjakortit, joista saa upeita lahjoja!

Aloitamme tietysti valikoimalla Amazon-lahjakortteja, kutenAmazon.com-lahjakortti syntymäpäivälahjarasiassa, anAmazon.com-lahjakortti lomalahjalaatikossa, ja anAmazon.com-lahjakortti premium-lomalahjarasiassa, tai jos ostat irtotavarana,Amazon.com 50 dollarin lahjakortit, 10 kappaleen pakkaus (kiitoskortin suunnittelu)tarvittaessa käsillä!

Mikset tarjoa rakkaasi erityisellä illallisellaHyvää joulua ruokailulahjakortit – toimitus sähköpostitse,BJ's Restaurant & Brewhouse -lahjakortit – toimitus sähköpostitse, kanssaDarden – sähköpostin toimituslahjakortit,Applebeen lahjakortti,Texas Roadhousen sähköpostilahjakorttijos rakastat pihviäsi jaOlive Garden – sähköpostin toimitus, joka on yksi suosikkiruokapaikoistani.

Tai ehkä haluat ottaa ne pois romanttiselle viikonlopulle, niin suosittelemmeYhden yön majoitus Unique Bubble -hotellissa Ranskassa kahdelle – Tinggly-kuponki/lahjakortti lahjarasiassa,Global Hotel $ 100 Card Powered by Expedia Gift Cards – sähköpostin toimitus, tai kentiesAirbnb-lahjakortit – toimitus sähköpostitse, ja lopuksiHotels.comin lahjakortti – sähköpostin toimitus, saatavana myös verkossa vuonna 2023.

Lopulliset ajatukset

Amazon-lahjakortit ovat erinomainen korvike lahjalle, jos et ole varma, mitä ostaa. Valittavana on monia tuotteita, kun maksat tällä lahjakortilla. Ei vain voit tehdä ostoksia verkossa, mutta voit löytää laadukkaita tuotteita Amazonin walk-in-myymälöistä. Siksi lahjakortti tarjoaa monia ostosmahdollisuuksia.

Hyvä puoli näissä lahjakorteissa on, että ne eivät vanhene. Joten voit odottaa, kunnes löydät tuotteen, josta todella pidät, sen sijaan, että murehtisit viimeistä käyttöpäivää. Myös tuotteiden saatavuus muuttuu säännöllisesti, koska Amazonilla on myös kolmansien osapuolien myyjiä. Joka tapauksessa ostaminen on tehty helpoksi ja hauskemmaksi lahjakorttien ansiosta!

Nauttiaostoksia Amazon-lahjakortillasi!

5/5 - (37 ääntä)

Jaa:

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated: 01/10/2023

Views: 5533

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.